Զամբյուղը դատարկ է

Ինչպես պատրաստել Քինոա
28.01.2022
Ինչպես պատրաստել Քինոա

Քինոան պատրաստելը հե՛շտ է։
Չե՞ք հավատում, համոզվեք ինքներդ


Եփել՝ 20 րոպե

 

Բաղադրություն`

1 բաժակ քինոա, ցանկացած գույնի

2 բաժակ ջուր

Աղ (մոտ ¼ թեյի գդալ աղ մեկ բաժակ չոր քինոայի համար)

 

Պատրաստման եղանակը.

1) Քինոան լվանալ առնվազն 30 վայրկյան

2) Լվացված քինոայի վրա լցնել ջուրը և միջին կրակի վրա եռացնել։
Եփել այնքան, մինչև քինոան կլանի ամբողջ ջուրը՝ 10-ից 20 րոպե:

3) Կաթսան անջատել և թողնել 5 րոպե հանգստանա։ Դա ժամանակ կտա ձեր քինոային բացվելու

4) Քինոան պատառաքաղով խառնել, համեմել աղով։

 

Բարի ախորժակ

 

Քինոա

Վարսակի փաթիլներ
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր  նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։

Արևելյան փլավ դեվզիրայով
16.01.2025
Արևելյան փլավ դեվզիրայով

Դևզիրան՝ համարվում է թանկարժեք և բարձրորակ տեսակի բրինձ

Քիոնայի օգտակար հատկությունները
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները

Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: